Bilete pentru partida cu Gaz Metan Mediaş
Publicat in Aprilie 30, 2015
Universitatea pune în vânzare biletele pentru meciul crucial, cu Gaz Metan Mediaş, începând de vineri. Odată cu acest meci, clubul va pune la dispoziţia suporterilor care vor să susţină financiar Universitatea bilete simbolice, la preţul de 5 lei, cu locuri în inelul inferior al tribunei a II-a, iar tichetele vândute vor putea fi ridicate de la case de către elevii clujeni, gratuit, pe baza carnetului vizat la zi şi, bineînţeles, în limita locurilor disponibile. 

Preţurile pentru meciul cu Gaz Metan sunt cele cu care v-am obişnuit:

Peluza I (inel superior) - 10 lei

Tribuna a II-a - 20 de lei

Tribuna I - 30 de lei

Tribuna a II-a (inel inferior, bilete de solidaritate) - 5 de lei


Zona VIP, etaj 4 - 50 de lei

Zona VIP, etaj 3 - 60 de lei

Zona VIP, etaj 2 - 100 de lei

Tichetele se vor vinde vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 12:00 - 20:00, în timp ce duminică, în ziua partidei, casele se vor deschide la ora 10:00, iar vânzarea va continua până la ora de start, 18:30.

Elevii, studenţii şi pensionarii beneficiază de 50 la sută reducere, la tribunele I şi II, în sectoarele special amenajate: 2A2, respectiv 2S1. Reducerea este valabilă exclusiv pe baza carnetului de elev/student, vizat la zi, respectiv pe baza cuponului de pensie, şi doar în limita locurilor disponibile din sectoarele anterior menţionate.

Totodată, copiii sub 7 ani vor beneficia de acces gratuit în sectorul 2M2, de la tribuna a II-a, însoţiţi de un adult. În baza unui act doveditor, copiii vor primi un bilet cu valoare zero de la casa de bilete de la Cluj Arena.

Meciul dintre "U" şi Gaz Metan, crucial pentru rămânerea echipei noastre în Liga I, se va disputa duminică, 3 mai, de la ora 18:30.

Ne vedem în tribune!