„Atmosfera la echipă este foarte plăcută, una propice performanţei”
Publicat in Octombrie 20, 2011
In urma supozitiilor aparute in unele medii de informare, privind un eventual scandal la „U” Cluj, atacantul Universitatii Cluj, Claudiu Niculescu, doreste sa faca urmatoarele precizari: 

„Nu se pune problema nici unui conflict intre mine si antrenor, atmosfera este foarte placuta in vestiar. Eu am avut ceva probleme la inghinali in ultimele zile, am urmat un tratament si nu voi face deplasarea la Targu-Jiu. In plus, nu vreau sa risc o suspendare pentru meciul cu Dinamo, in care, va dati seama, imi doresc foarte mult sa evoluez. Astfel, m-am consultat cu antrenorul Ionut Badea si am decis impreuna ca eu sa nu fac parte din lot pentru meciul cu Pandurii. Ma voi pregati la Cluj si-i voi sustine pe baieti din fata televizorului”, a declarat Claudiu Niculescu.

Contra vocilor „destabilizante”, clubul Universitatea Cluj ia pozitie si spune ca nu este nici o tensiune la nivelul jucatorilor sau antrenorilor, iar Claudiu Niculescu, din considerente medicale si de strategie, nu va face deplasarea la Targu-Jiu. Oricum, pentru a raspunde acestor tendinte negativiste, cum ca jucatorul Claudiu Niculescu ar fi cu moralul la pamant, clubul Universitatea se va gandi la o forma de relaxare pentru orice jucator care nu va prinde lotul de 18, inclusiv Mendy, Ungurusan etc... 

Universitatea Cluj respinge orice tentativa de perturbare a activitatii echipei, afirmand inca o data ca exista toate premisele pentru performanta la acest club, lucru inteles de toti cei din marea noastra Familie.