Am avut meciul in mana: „U” Cluj – Concordia Chiajna 1-1
Publicat in Septembrie 12, 2011
Universitatea Cluj a scos doar un rezultat de egalitate in partida cu Concordia Chiajna, scor 1-1, din cadrul etapei a VI-a a Ligii 1. Fotbalistii pregatiti de tehnicianul Ionut Badea au avut meciul in mana, insa s-au vazut egalati pe final de „lanterna rosie”, bifand astfel un rezultat neasteptat. 

In prima repriza, „U” Cluj a ratat multe ocazii care puteau rezolva partida. Claudiu Niculescu a deschis scorul in minutul 14, din pentaltyul obtinut de Adrian Cristea, dupa care Marinescu a trecut putin pe langa golul al doilea (min.27), pentru ca in minutul 31 Niculescu sa inscrie din nou, dupa centrarea lui Tony, dar reusita fiind anulata pe motiv de ofsaid. Pana la finalul primei reprize, veteranul din atacul Universitatii Cluj a mai trecut o data pe langa gol (min.45). Astfel, tabela a aratat la pauza 1-0 pentru „U”.

Dupa revenirea de la vestiare, „U” Cluj s-a instalat din nou in jumatatea adversa, Marinescu, Grecu si Niculescu adaugand inca trei ratari imense. Au urmat o serie de schimbari in ambele formatii, la „U” intrand Grozav, Pacurar si Machado, insa jocul a continuat sa curga intr-o singura directie, spre poarta oaspetilor. In minutul 84, contrar cursului jocului, Alexandru Baltoi a reusit golul egalizator, profitand de o eroare de marcaj a aparatorilor clujeni. Tabela a aratat scorul de 1-1, insa Universitatea Cluj a continuat sa fie sustinuta de sutele de fani prezenti la meci. Desi au atacat in valuri, „Sepcile rosii” nu au reusit sa marcheze golul victoriei si se aleg cu un singur punct dupa meciul cu ultima clasata din Liga 1, Concordia Chiajna.

AICI puteti viziona rezumatul partidei!

Antrenorul Universitatii Cluj, Ionut Badea, a recunoscut ca elevii sai au avut meciul in mana. „A fost o partida presarata cu multe oportunitati de a marca, impotriva unei echipe care nu a pus prea multe probleme. Sunt convins ca daca am fi marcat si golul doi, lucrurile ar fi stat altfel. E drept ca el a venit, dar a fost anulat. Oboseala si lipsa de atentie si-au spus cuvantul. A fost un meci pe care l-am avut in mana, dar s-a terminat cu un rezultat de egalitate care nu ajuta nici una dintre echipe”, a declarat Ionut Badea. De cealalta parte, tehnicianul oaspetilor, Laurentiu Dinita, si-a felicitat elevii pentru punctul obtinut in fata lui „U”. „Am avut atitudine si am castigat un punct important. Vreau sa-mi felicit jucatorii. Motivatia noastra vine de la locul ocupat in clasament, ne dorim sa urcam macar in zona de mijloc a Ligii 1. Universitatea Cluj are o echipa foarte buna si jucatori cu reale calitati, ceea ce ne face sa fim si mai fericiti dupa acest rezultat”, a declarat Dinita.

In etapa urmatoare, programata luni, 19 septembrie, „U” Cluj joaca in deplasare cu FCM Targu-Mures, cu incepere de la ora 19.00.